Alles over Fysiotherapie

Spier- en gewrichtsklachten

Hebt u spier- of gewrichtsklachten? Onze fysiotherapeuten kunnen u helpen bij het bestrijden van problemen op het gebied van de spieren en gewrichten. Klachten aan de schouders, heupen, nek of juist de lagere delen van de rug worden met een doelgerichte therapie bestreden.

Ook voor een behandeling van een hernia kunt u bij ons terecht. Wist u dat hoofdpijnklachten, duizelingen, oorsuizen en zelfs voetklachten hun oorsprong vaak vinden in de spieren of gewrichten? Fysio – en manuele therapieën kunnen zodoende effectief zijn in het verhelpen van uw klachten.

Revalidatie na operatie

Om na een operatie weer goed te kunnen functioneren, is het soms nodig te revalideren met behulp van manuele- of fysiotherapie. Na een operatie kan de spiersterkte verminderd zijn en manuele- en fysiotherapie helpen u bij de revalidatie en het herstel van de spieren.

Ook de gewrichtsfuncties kunnen als gevolg van een ingreep verslechterd zijn en ook voor het verbeteren en herstellen van het functioneren van de gewrichten zijn zowel fysio- als manuele therapie effectieve methoden. Het terugbrengen van de kracht en mobiliteit in uw spieren en gewrichten maakt dat u weer zelfstandiger kunt functioneren na een operatie.

Revalidatie na trauma

Na het doormaken van een trauma zijn fysio- en manuele therapieën effectief om het re-integratieproces voor arbeid te verbeteren. Als u na een burn-out of langdurige ziekte geen deel uit hebt kunnen maken van de arbeidsmarkt dan kan haptonomie u hulp bieden bij herintreding.

Met onze gerichte therapie herstellen we het vertrouwen en wordt een volwaardig functioneren weer mogelijk. De behandeling bestaat uit intervisie, coachen en aanleren van technieken, met het lichaam als uitgangspunt.

Sport Blessure

Fysio- en manuele therapie zijn effectieve methoden om sporters te begeleiden het beste uit hun lichaam te halen. Door middel van fysio-en manuele therapie kunt u uw sportprestaties verbeteren. Zo kan het herstel bevorderd worden door een gerichte behandeling na uw sportieve inspanning en helpt het opstellen van een sportplan u uw prestaties te verbeteren.

Wanneer het door een blessure niet langer mogelijk is de gewenste sportieve doelen te bereiken, kunnen fysio- en manuele therapie u helpen weer te sporten en op uw oude niveau te komen. Fysiotherapie Parklaan biedt gepaste begeleiding bij specifieke sporten, zoals schaatsen, werpsporten en golf. De therapeuten voorzien in een op maat gemaakt plan om uw prestaties te verbeteren.

Tevreden Klanten